Iklan Billboard 970x250

Viorica De La Clejani / Viorica Din Clejani După Ce Margherita A Fost Prinsă Drogată Toți Greșim E Firesc Stirileprotv Ro

Iklan 728x90

Viorica De La Clejani / Viorica Din Clejani După Ce Margherita A Fost Prinsă Drogată Toți Greșim E Firesc Stirileprotv Ro

De asemenea și Elena Merişoreanu şi fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu sunt internaţi la același spital infectați cu COVID-19. În cazul Vioricăi de la Clejani care se află tot la Mateș Balș chiar dacă starea ei este stabilă are probleme mariSursele spun că aceasta a ajuns în spital cu 10 zile în urmă și e internată la ATI.


A Consumat Droguri Margherita De La Clejani Viorica Si Ionita Fac Primele Dezvaluiri Youtube

Sunt bine am o formă.

Viorica de la Clejani. DUMINICĂ 19 SEPTEMBRIE 2021 1056. Adrian Marinescu directorul medical al Institutului Matei Balș a declarat pentru Gândul că artista nu este internată pe secția ATI. Dragii noștri prieteni vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați.

Vedeta este internată în aceste momente la Institutul Matei Balş din Capitală fiind diagnosticată cu Sars-COV-2 virusul care a dat peste cap lumea. Vă dați seama că m-am speriat mi-a fugit pământul de sub picioare. În urmă cu aproxmativ 24 de ore Viorica de la Clejani a dezvăluit prin intermediul paginii ei de Instagram că este internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.

Cântăreța de muzică lăutărească Viorica de la Clejani a fost internată la Institutul Matei Balș din Capitală după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. În urmă cu doar câteva luni Viorica explica de ce a ales să mai aștepte și să nu se vaccineze încă. Și Viorica a făcut parte din categoria celor care s-au vaccinat cu schema completă.

Starea Vioricăi de la Clejani este gravă. La scurt timp după ce s-a aflat că are coronavirus cântăreața a făcut primele declarații de pe patul de spital. Viorica de la Clejani s-a infectat cu COVID-19 și a fost internată la Institutul Matei Balș din Capitală.

Deoarece cântăreața avea mai multe spectacole de susținut în weekend Viorica a fost înlocuită de o solistă la fel de celebră. Spune că se simte bine și că speră să revină rapid pe scenă să meargă la concerte și la. Matei Balș după ce a făcut COVID-19.

Viorica de la Clejani internată la Matei Balș după ce s-a infectat cu coronavirus. Viorica de la Clejani se află pe patul de spital. Viorica de la Clejani mesaj de pe patul de spital după ce a făcut COVID-19.

Surse medicale citate de Antena 3 ar fi dezvăluit că starea solistei infectată cu Covid-19 a fost gravă în urmă cu o săptămână când a fost internată în spital. 624k Followers 510 Following 703 Posts - See Instagram photos and videos from VIORICA DE LA CLEJANI vioricadelaclejani_. După cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu şi fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu la unitatea medicală din Bucureşti a ajuns acum şi Viorica de la Clejani.

Interpreta de muzică lăutărească a ajuns la spital în urmă cu două zile. Avalanşă de celebrităţi infectate cu COVID-19 la Institutul Matei Balş din Capitală. De pe patul de spital Viorica de la Clejani a transmis primul mesaj fanilor săi prin intermediului unei postări pe Instastory privind starea ei după ce a fost infectată cu Covid.

Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu o săptămână la Institutul Matei Balş după ce a fost confirmată cu COVID-19. După ce s-a aflat public că are coronavirus Viorica de la Clejani. Starea ei de sănătate este stabilă dar gravă potrivit unor surse citate de Antena 3.

Elena Merișoreanu s-a vaccinat cu schema completă făcând rapelul în urmă cu peste 10 zile. Celebra artistă Viorica de la Clejani are Covid-19. Viorica de la Clejani este internată la Spitalul Matei Balș cu COVID-19.

Viorica de la Clejani transmite fanilor că se simte bine și că suferă de o formă ușoară de COVID-19 dar rămâne în continuare sub atenția medicilor. Sa vă țină Dumnezeu sănătoși. Pe de altă parte Viorica de la Clejani nu este.

Este o boală grea vă rog să o luați în serios Viorica se simte bine acum ne-am dus la spital cu toată încrederea și ne punem toată speranța în medici și în Dumnezeu. Viorica de la Clejani este infectată cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 48 de ani este internată la Institutul Matei Balş din Capitală.

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani sunt internate la Institutul Matei Balș după ce au fost confirmate pozivit la coronavirus.


Language Trainers Foreign Song Reviews From Viorica And Ionita De La Clejani Dragostea De La Clejani


Ioniță De La Clejani E Devastat Mi A Fugit Pămantul De Sub Picioare Cum Se Simte Viorica De La Clejani Capital


Viorica De La Clejani Distrusă De Durere Ce A Declarat Despre Arestarea Fiului Fulgy In Thailanda Exclusiv Impact


Akd9dfdngljz5m


Ileqpy0houy8em


Viorica Din Clejani După Ce Margherita A Fost Prinsă Drogată Toți Greșim E Firesc Stirileprotv Ro


Cicznmcwt W6um


Ttwnbbnq1f92fm


Pbcrd 3ulgn Ym


Viorica Si Ionita Din Clejani Facebook


Zxkapeahdetzjm


Za3lzxy6tg9mvm


Viorica De La Clejani A Ajuns Pe Masa De Operație Ce A Pățit Indrăgita Cantăreață Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Diagnostic Crunt Viorica De La Clejani Pe Patul De Spital Cu Covid Cum Se Simte Vedeta Capital


Vtxllaocrjwyam


8sch6nwa20ba7m


Kz1qlenrdmrlpm


2kybhpwi6jaunm


Viorica De La Clejani Internată Cu Covid 19 Cum Se Simte Ne Am Speriat Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post