Iklan Billboard 970x250

Viorica De La Clejani Are Covid - 2kybhpwi6jaunm

Iklan 728x90

Viorica De La Clejani Are Covid - 2kybhpwi6jaunm

Iubita artistă s-a internat la Institutul Matei Balș din Capitală după ce s-a infectat cu Covid-19. Viorica si Ionita din Clejani.


Bbbce Mkth3 Nm

Tot la Institutul Matei Balş mai este internată şi artista Elena Merişoreanu tot cu COVID.

Viorica de la clejani are covid. Viorica de la Clejani mesaj de pe patul de spital după ce a făcut COVID-19. Artista în vârstă de 48 de ani este internată la Institutul Matei Balş din Capitală. În urmă cu doar câteva luni Viorica explica de.

387477 likes 9724 talking about this. Pentru Viorica de la Clejani noul coronavirus era până acum câteva zile doar o gripă. Viorica De la Clejani.

Artista sustine ca din cauza constructorilor sanatatea ei este in primejdie. Viorica de la Clejani se află pe patul de spital. Artista nu era vaccinată împotriva virusului.

Starea ei de sănătate este stabilă dar gravă potrivit unor surse citate de Antena 3. Spune că se simte bine și că speră să revină rapid pe scenă să meargă la concerte și la. M-am saturat sa miros rahatul lor microbii lor.

Clipe grele pentru familia Clejanilor. La scurt timp după ce s-a aflat că are coronavirus cântăreața a făcut primele declarații de pe patul de spital. Elena Merișoreanu s-a vaccinat cu schema completă făcând rapelul în urmă cu peste 10 zile.

La popularitatea lor au contr. Viorica de la Clejani pe numele ei real Viorica Manole este o cântăreață de muzică lăutărească din România. Viorica o hrăneşte cu morcovi feliaţi.

Anunț trist despre Viorica de la Clejani. Viorica de la Clejani s-a infectat cu COVID-19 și a fost internată la Institutul Matei Balș din Capitală. Nu ma simt bine nu sunt linistita.

După cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu şi fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu la unitatea medicală din Bucureşti a ajuns acum şi Viorica de la Clejani. Sunt o iubitoare de animale părerea mea este că maimuţica trebuie să trăiască în junglă nu în casă. Viorica de la Clejani a fost internată cu COVID 19 la Institutul Matei Balș din Capitală.

Dar iată că artista s-a infectat iar norocul ei a fost că a făcut o formă. Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani sunt internate la Institutul Matei Balș după ce au fost confirmate pozivit la coronavirus. Viorica de la Clejani l-a convins abia acum pe Ionita sotul ei sa ia atitudine si sa-i actioneze in judecata pe cei care le tulbura linistea.

Surse medicale citate de Antena 3 ar fi dezvăluit că starea solistei infectată cu Covid-19 a fost gravă în urmă cu o săptămână când a fost. Starea ei de sănătate este stabilă dar gravă potrivit unor surse citate de Antena 3. Find your friends on Facebook.

Cu toate că vedeta adoră să se joace cu ea ba chiar îi pregăteşte cu atenţie masa Viorica e de părere că aceste animale nu ar trebui să locuiască în casă. Viorica și Ioniță de la Clejani sunt unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați lăutari din România și înainte de pandemia de COVID-19 aveau evenimente pe bandă rulantă iar sumele pe care le cereau nu erau deloc de neglijat. De pe patul de spital Viorica de la Clejani a transmis primul mesaj fanilor săi prin intermediului unei postări pe Instastory privind starea ei după ce a fost infectată cu Covid.

Au WC-ul chiar la coltul casei mele. Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu o săptămână la Spitalul Matei Balş după ce a fost confirmată cu COVID-19. Avalanşă de celebrităţi infectate cu COVID-19 la Institutul Matei Balş din Capitală.

Viorica de la Clejani este internată la Spitalul Matei Balș cu COVID-19. În urmă cu aproxmativ 24 de ore Viorica de la Clejani a dezvăluit prin intermediul paginii ei de Instagram că este internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. S-a internat de urgență la Matei Balș.

Interpreta de muzică lăutărească a ajuns la spital în urmă cu două zile. Tot la Institutul Matei Balş din Capitală a fost dusă în urmă cu o săptămână şi Viorica de la Clejani după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Alături de soțul ei Ioniță Manole formează grupul muzical Viorica și Ioniță de la Clejani ea fiind solista grupului.

Astăzi după ce s-a aflat public că are coronavirus cântăreaţa a transmis de pe patul de spital că acum se simte bine şi îşi roagă fanii să meargă la spital încă de la primele simptome aşa cum a. 0722733932 Viorica si Ionita din Clejani. Pe de altă parte Viorica de la Clejani nu este.

Daca sunt obligată să mă vaccinez mă vaccinez. Log in or sign up for Facebook to connect with friends family and people you know. Viorica de la Clejani are 48 de ani şi este internată în spital de o săptămână.

Viorica și Ioniță s-au cunoscut când ea avea 14 ani iar el 17 ani. După ce s-a aflat că. În aceste momente Viorica de la Clejani se află în stare gravă dar stabilă au anunţat medicii de la Matei Balş potrivit Antena 3.

Soția lui Ioniță de la Clejani se confruntă cu anumite provocări greu de dus. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită asta e o gripă. Înscrie-te pe Facebook pentru a lua legătura cu Viorica de la Clejani şi cu.

Matei Balș după ce a făcut COVID-19. People named Viorica Clejani. Viorica de la Clejani are Covid.

Adrian Marinescu directorul medical al Institutului Matei Balș a declarat pentru. Vezi profilurile persoanelor care poartă numele de Viorica de la Clejani. Iar vedeta susținea că se va vaccina doar dacă va fi obligată să facă acest lucru.

Viorica de la Clejani este infectată cu noul coronavirus. Viorica de la Clejani s-a infectat cu Covid-19 Probleme mari în rândul artiștilor.


Aiam8fugqn9elm


D0cds7rfegy10m


2kybhpwi6jaunm


Gvpbnnqkgrovdm


Viorica De La Clejani Internată In Spital Cu Covid 19 Nu Se Vaccinase Impotriva Virusului Se Simte Bine Nu E La Ati Libertatea


Za3lzxy6tg9mvm


Kvffyogq6zzhom


Zxkapeahdetzjm


Vtxllaocrjwyam


Ttwnbbnq1f92fm


Viorica De La Clejani Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu Internați In Spital Cu Covid B1tv Ro


Ileqpy0houy8em


2kybhpwi6jaunm


H89eikt1vmsofm


Kz1qlenrdmrlpm


Pbcrd 3ulgn Ym


Cicznmcwt W6um


Akd9dfdngljz5m


P5fxq6bhov5o7m

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post